10.05.2014 г.

Руло-фритата със сьомга


Изключително лесна и много бърза е тази рецепта! Открих я в сп. ''Cucinare bene''! 
Продукти за 2 порции:
4 яйца 
100 гр. пушена сьомга
листа зелена салата
сол
чер пипер 


Загрейте фурната на 180 гр. Разбийте яйцата с телена бъркалка. Овкусете с щипка чер пипер. Не слагайте сол, рибата е достатъчно солена. Намаслете дъното на малка тавичка и изсипете разбитите яйца. Изпчете фритатата за 7-8 мин. Извадете тавичката от фурната и обърнете готовата фритата. Наредете  върху нея парчета сьомга и листа зелена салата. Завийте на руло. След десетина минути може да нарежите рулото и сервирате с още зелена салата или друга по ваш вкус. 

Да ви е сладко : ...Чаоооо! Хубави събота и неделя! 



4 коментара:

  1. Много лесно, но най-вече - изглежда много, много вкусно! Прегръдка, Ив! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Een origineel recept. Ziet er heerlijk uit.
    groetjes,
    Ymme

    ОтговорИзтриване
  3. Прелесно е това, Иве! Толкова да ми е по вкуса, че няма накъде повече. Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване